RollerMouse Pro3

Kuvaus

Parempi käyttömukavuus ja ohjaustarkkuus!
RollerMouse Pro3 hiiri on kehitetty vaativia tehtäviä varten, joissa tarvitaan toistuvia liikkeitä. Se on hyvä vaihtoehto ammattilaiselle tai kenelle tahansa, joka käyttää hiirtä pitkiä aikoja päivittäin. RollerMouse Pro3 hiirtä käytetään näppäimistön alapuolella, joten hiirtä ei tarvitse kurotella. Tämä vähentää niskaan ja sormiin kohdistuvaa kuormitusta. RollerMouse Pro3 hiiren leveys tekee siitä erityisen sopivan täysikokoisille näppäimistöille ja tekee näppäimistön käyttämisestä miellyttävää. RollerMouse Pro3 hiirellä työt sujuvatnopeammin ja miellyttävämmin.

Säädettävät toiminnot
RollerMousePro3 hiiressä on hyödyllisiä toimintoja, kuten yhdellä napsautuksella toimivat kopioi- ja liitä-painikkeet, kolme eri tila-asetusta ja mahdollisuus säätää napsautusherkkyyttä ja osoittimen nopeutta. Voit valita kymmenestä osoittimen nopeudesta (600–2400 dpi) käyttämällä nopeuden säätöön tarkoitettua painiketta keskellä. Siniset valot kertovat, mikä nopeus sinulla on käytössä. Voit säätää napsautukseen tarvittavaa voimaa eli napsautusherkkyyttä hiiren alla sijaitsevalla kytkimellä. Liu’uta kytkintä, kunnes herkkyys on sinulle sopiva.

Uusi ulkomuoto
Alumiinipohja estää hiiren liukumista. Hiiressä on tekonahkainen rannetuki, joka on koko hiiren levyinen. Vierityspyörä liikkuu ketterämmin, joten sillä on helpompi liikkua sivulla. RollerMouse Pro3 hiiren mukana tulee kumipäällysteiset näppäimistön säätöpalat, joiden päällä hiiri pysyy tukevasti paikoillaan. Mitä pysyvämpi paikka RollerMouse Pro3 hiirellä on työpöydällä, sitä helpompi sinun on löytää oikeat painikkeet ja toimiva työasento.

– Kädet pysyvät juuri oikealla työskentelyalueella, joten rasittavia liikkeitä ei tarvita
– Sopii kaiken kokoisiin näppäimistöihin
– Kahdeksan painiketoimintoa ja useita käytännöllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi kaksoisnapsauttaminen, kopioiminen ja liittäminen yhdellä painalluksella RollerMousen säätöpalat mahdollistavat näppäimistön korkeuden ja kaltevuuden säätämisen, jotta työskentelyasennosta tulee mahdollisimman mukava (5 esiohjelmoitua painiketta)
– Osoitinta ohjataan kätevästi leveän ohjaustangon avulla, joten molempia käsiä voi käyttää
– Rannetuet keinonahkaa
– RollerMouse Pro3 hiiressä on 3 tila-asetusta: PC-tila, Mac-tila ja HID-tila (Linux)
– Kytke ja käytä -asennus USB-liitäntään, ohjainta ei tarvita
– Saatavana mustana
– Kahden vuoden takuu
– PC- ja Mac-yhteensopiva
– Mitat (korkeusxpituusxsyvyys): 2,9×48,8×17 cm